حجت الاسلام والمسلمین عبدالحمید باقری بنابی در جمع اساتید و طلاب مدرسه علمیه خواهران حضرت زینب(س) یزد به نقش تأثیرگذارخواهران در طول تاریخ اشاره کرد و افزود: زنان در طول تاریخ تأثیرگذاریهای بسیاری داشته اند و این زنان و مادران بودند که اسلام را به اینجا رساندند.
وی افزود: نمونه بارز این زنان حضرت زینب(س) بود که با سخنرانیهای کوبنده خود از قیام عاشورا دفاع کردند؛ مادرانی در کربلا بودند چون مادر وهب که تنها فرزند خود را در راه دفاع از آرمانهای امام خود، تقدیم اسلام میکند و خود نظارهگر شهادت فرزندش است و سر وهب را که دشمن به سمتش پرتاب کرد پس میفرستد و میگوید چیزی را که در راه خدا دادهام پس نمیگیرم، این چنین زنانی سبب پابرجایی اسلام شدند و این چنین زنان تأثیرگذاری در زمان معاصر نیز با تقدیم شهدا سبب پیروزی انقلاب ایران و دفاع مقدس شدند.
استاد اخلاق حوزه در ادامه به جهاد فرهنگی و جنگ نرم اشاره کرد و نقش زنان را در این عرصه یادآور شد و اظهار کرد: خواهران، خواهران را بهتر درک میکنند و در زمینه فرهنگی و امر به معروف و نهی از منکر میتوانند تأثیرگذارتر باشند.
حجتالاسلام والمسلمین باقری بنابی تشکیل حوزههای علمیه خواهران را از براکات انقلاب اسلامی دانست و با اشاره به وظایف متفابل طلاب و اساتید، بیان داشت: طلاب باید خوب درس بخوانند و در مقابل برخوردها با سعه صدر رفتارکنند.
وی در باب اخلاق به سوره مبارکه والشمس اشاره کرد و گفت: خداوند در این سوره 11 مرتبه قسم یاد کرده و بعد بیان داشته که خوشبخت و رستگار کسی است که نفسش را از آلودگیها دور نگه داشته باشد.
مدیر حوزه علمیه حضرت ولیعصر(عج) بناب در ادامه با اشاره به این مطلب که جسم همچون روح نیاز به غذا و مراقبت دارد تا مریض نشود، اظهار داشت: روح، الهه آسمانی و عرشی است و غذای آن نیز باید آسمانی و الهی باشد که از جمله آنها میتوان به تلاوت قرآن، مناجات و دعا و دوری از معاصی اشاره کرد.
وی در پایان اساتید و طلاب را به خواندن نماز شب سفارش کرد و افزود: علامه طباطبایی(ره) از استاد گرانقدرشان آقای قاضی(ره) نقل کردند که فرمود «اگر خیر دنیا وآخرت میخواهید نماز شب بخوانید»./111/