حجتالاسلام پوراکبر، مدیر حوزه علمیه بابل در این همایش با بیان اینکه کودکان سرمایههای هر کشوری هستند، از واگذاری مهدهای کودک به بخش خصوصی انتقاد کرد.
وی افزود: مگر واحدهای خصوصی به چه میزان انگیزه دینی دارند؟ کودکان بزرگترین سرمایههای ما هستند که نباید به صورت غیر دینی تربیت شوند.
مدیر حوزه علمیه بابل با بیان اینکه طلاب، امنیت روحی و روانی جامعه اسلامی را تأمین میکنند، بیان کرد: طلبهها باید با خلاقیت، ابتکار، ارتباط صمیمی و استفاده از ابزارهای دیجیتال برای نسل جوان برنامهریزی کرده و آنها را هدایت کنند.
وی تأکید کرد: ائمه جماعات نیز باید از ظرفیت مدیران و معاونان مدارس ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان برای برقراری ارتباط صمیمی با دانش آموزان بهره گیرند.
حجتالاسلام پوراکبر با بیان اینکه طلبه باید با رفتار و کردار خود الگوی دیگران باشد، گفت: آیتالله بهجت(ره) بسیار سخن نمیگفتند، ولی تأثیر بسزایی در دگرگونی قلوب و ایجاد معنویت داشتند.
در بخش دیگری از این همایش احمدی، مدیر اداره آموزش و پرورش شهر بابل بیان کرد:مدرسه سرای محبت و همزبانی است. این امر مهم محقق نمیشود مگر فضای مدرسه سرشار از معرفت، بصیرت، طراوت و نشاط باشد که طلاب در این زمینه میتوان نقش بسیار مؤثری داشته باشند.
وی افزود: بابل از گذشته علما و بزرگان بسیاری داشته که طلاب باید به این امر استمرار بخشند.
فاطمه روحانی، مدیر مدرسه علمیه خواهران الزهرا(س) شهر بابل سخنران دیگر این مراسم بود که گفت: تبلیغ برای طلاب خواهر به ویژه در دوران کنونی که فضای مجازی، رسانهها و ماهوارهها بیداد میکند یک ضرورت است.
وی ادامه داد: طلاب باید در مدرسه به تبلیغ چهره به چهره بپردازند. هدف از اعزام ائمه جماعات و امین به مدارس سطح شهر، پر کردن خلأ دینی، مذهبی و پاسخگویی به شبهات است. مبلغان باید در مدارس پاسخگوی پرسشهای مختلف دانش آموزان باشند./112/