عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

ترویج فرهنگ قرآنی مصداق امر به معروف و نهی از منکر است

شناسه خبر : 21025

1394/08/10

تعداد بازدید : 611

ترویج فرهنگ قرآنی مصداق امر به معروف و نهی از منکر است
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این‌که انسان زیباترین مخلوق خداوند متعال است، گفت: اگر از قرآن و اسوه حسنه جدا شویم، زشت‌ترین مخلوقات خدا در زمین خواهیم بود. یکی از مصادیق مهم امر به معروف و نهی از منکر این است که فرهنگ قرآنی رواج پیدا کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عندلیب همدانی در نشست اخلاقی مدرسه علمیه خواهران صدیقه کبری(س) شهر بهار استان همدان با اشاره به ترویج فرهنگ قرآنی اظهار کرد: قرآن نظام آفرینش را زیباترین نظام می‌داند که خداوند برای ما قرار داده است. این نظام، نظام احسن است.

وی افزود: احسن در نظام احسن مسلماً انسان است؛ چرا که زیباترین مخلوق در این نظام زیبا به آن هدف زیبایی که برای او مقرر شده به زیباترین قانون نیاز دارد که همان احسن الحدیث است. احسن الحدیث همان قرآن است که مبنای زندگی زیبا در نظام احسن است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به آیه «ان الله یامر بالعدل والاحسان» تصریح کرد: احسان و محسن بودن محتاج به احسن الحدیث و اسوه حسنه است. زیبایی زندگی ما نیز مدیون اسوه حسنه و احسن الحدیث است.

وی ادامه داد: ملاک خانواده قرآنی نیز احسان است. احسان یعنی آفرینش زیبایی در زندگی. نظام احسن از سوی خدا زیبا است؛ انسان هم در این نظام احسن آفریده شده ولی این زیبایی را با اختیار و اراده خود ترسیم می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عندلیب همدانی با بیان این‌که احسان به معنای تمسک به اسوه حسنه یعنی رسول خدا، ائمه(ع) و احسن الحدیث است، تأکید کرد: خانواده قرآنی آن خانواده‌ای است که مدار زن و مرد احسان باشد. ترویج فرهنگ قرآنی ترویج احسان است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، نیت‌ها را معیار زیبایی دانست و گفت: احسن الحدیث معیار تشخیص زیبایی‌ها از زشتی‌ها است. قرآن فرقان است که زشت و زیبا را از هم جدا می‌کند./112/

اخبار مرتبط