حلیمی، کارشناس علوم قرآنی و مسائل خانواده در این کارگاه با اشاره به واقعه کربلا، گفت: انسان در حادثه کربلا، نباید خود را در بیرون و جایگاه کنونی قرار دهد، بلکه باید خود را در معرکه و جایی که یک طرف امام حسین(ع) فرزند پیغمبر و طرف دیگر یزید و عمر سعد افراد ظاهرالصلاحی که مورد پذیرش و اقبال عامه مردم بودند، ببیند.
وی افزود: از جمله اموری که در واقعه عاشورا ضروری به نظر میرسد، آن است که صرفاٌ مبلغ تاریخ عاشورا و کربلا نباشیم، بلکه در کنار واکاوی تاریخی به رفتار شناسی امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) نیز بپردازیم و به عبارتی احساسات و عقلانیت با هم سنجیده شود.
کارشناس علوم قرآنی و مسائل خانواده با بیان سخنانی از حضرت آیتالله مظاهری که میفرمایند اخلاق و احکام در کنار هم زندگی ساز است و حذف اخلاق در زندگی موجب تقابل میان طرفین میشود، اظهار کرد: باید بررسی کرد که جامعه امروز تا چه اندازه اهل بیت(ع) را از تربیت کودک گرفته تا روابط زناشویی، در خانواده الگوی خود قرار داده است.
حلیمی ادامه داد: به جای بیان صِرفِ تاریخ، به نکات عملی در زندگی ائمه(ع) بپردازید تا شاهد تعالی خانوادهها و رشد فرهنگ جامعه باشید و از طرفی زوایای مختلف از زندگانی این راهبران سعادت به جامعه معرفی شود./111/