در این نشست معصومه امین پور، استاد حوزه و کارشناس امور دینی گفت: جنبش و حرکت امام حسین(ع) با این شعار آغاز شد که «خدایا ارزشها را دوست دارم و ضد ارزشها را ناپسند میشمارم».
وی افزود: امام حسین(ع) با بررسی اوضاع جامعه به این نتیجه رسیدند که معروفها هر روز در حال کاهش است و منکرها رو به افزایش هستند، به همین علت کمبود این واجب فراموش شده را احساس کردند و یکی از اهداف نهضت خود را احیاء امر به معروف و نهی ازمنکر قرار دادند.
استاد حوزه اظهار کرد: با نگاه به اوضاع جامعه امروز، از حجاب و پوشش و عزاداریهایمان گرفته که این روزها فقط به ظاهر بسنده کردیم و ظاهری سیاه پوش داریم اما دریغ از اینکه باید برای همین لباس مشکی هم یک حرمتی قائل باشیم تا امنیت که در سالهای اخیر کاهش یافته است، همه حاکی از یک واجب فراموش شده است.
امینپور ادامه داد: در زمان حکومت امام حسین(ع) حکومت از دست باشرافت ترین فرد به دست پستترین فرد افتاد و در حال حاضر هم نابسامانیهای وضع جامعه امروز علتش چیزی نیست مگر عدم تذکر به یکدیگر و واجب فراموش شدهای به نام امر به معروف و نهی از منکر.
وی خاطرنشان کرد: در این زمانه دشمن خیلی خوب بر روی احکام شرع ما دست برده و مغالطه کرده است و در عرف هم جاری شده است که اگر تأثیر ندارد امر به معروف و نهی از منکر واجب نیست اما آیا واقعا احکام شرع ما این است؟!! اصل حکم شرع این چنین بیان شده که اگر احتمال تأثیر میدهید باید امر به معروف و نهی از منکر کنید اما دشمن این احتمال تأثیر را مغالطه کرده و برداشته است.
کارشناس امور دینی بیان داشت: در همین راستا مقام معظم رهبری(مدظله العالی) میفرمایند «احتمال تأثیر همه جا قطعی است و کار امر به معروف را باید انجام داد»./111/