حجتالاسلام علی غفاری، مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران در این مراسم بيان کرد: يكی از اهداف اصلی حوزه علمیه، آشنایی مردم با آموزهها و منابع دینی است.
وی افزود: حوزه علمیه از ابتدای ظهور اسلام حضور داشته است، به گونهای که حضرت زهرا(س) و نبی مکرم اسلام در نزد خود کلاس داشته و شاگرد میپروراندهاند.
حجتالاسلام غفاری با اشاره به اینکه به برکت خون شهدا و بیانات امام راحل(ره) بستر مناسبی برای تحصیل بانوان در حوزه علمیه تشکیل شده است، افزود: در عمر 18 ساله حوزههای علمیه خواهران خوشبختانه هر روز شاهد گسترش استقبال خواهران برای تحصیل هستیم.
مدير حوزه علميه خواهران استان مازندران با بیان این که امروز به برکت انقلاب اسلامی نگرش خاصی در جهان به وجود آمده است، یادآور شد: در حال حاضر، هر روز شاهد گسترش موج گرایش به اسلام در جهان هستیم.
وی از فعالیت بيش از 500 مدرسه علمیه خواهران در سراسر کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر 130 هزار طلبه خواهر در این مدارس علمیه مشغول تحصیل علوم حوزوی هستند.
حجتالاسلام غفاری از حوزههای علمیه به عنوان بهترین ظرفیت برای ترویج مبانی دینی در جامعه یاد کرد و گفت: تقویت مبانی دینی در جامعه با حمایت و گسترش حوزههای علمیه امکانپذیر خواهد بود.
وی با بیان اینکه وظیفه حوزههای علمیه همان رسالت نبوی است، تصريح كرد: طلاب باید مشعل هدایت جامعه و عالم عامل باشند و حوزه به دنبال تربیت مربیانی است که میخواهند طبیب نفوس دیگران و پرچمدار معارف الهی باشند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان مازندران با اشاره به اینکه امروز حوزههای علمیه رسالت جهانی بر عهده دارند، افزود: ترویج و تبیین گفتمان اسلام ناب و انقلاب اسلامی در جهان یکی از رسالتهای مهم حوزههای علمیه است.
وی خاطرنشان كرد: روشنفکران اگر درست بينديشند؛ با نگاه به کشورهای همسایه خواهند فهميد که فقدان حضور حوزههای علمیه شیعی چه طبعات جبرانناپذیری بر جای خواهد گذاشت.
حجتالاسلام غفاری یکی از مهمترین دلایل رشد گروههای تروریستی در برخی کشورهای منطقه را عدم وجود حوزههای علمیه شیعی دانست و تصریح کرد: آنجایی که حوزه علمیه وجود دارد از خطرات ریشهای در امان هستند. همانگونه که آیتالله العظمی سیستانی در عراق و سیدحسن نصرالله در لبنان ملتی را نجات دادهاند.
وی با بیان اینکه دشمنان نظام اسلامی امروز همه توان و ابزار خود را برای مقابله با اسلام ناب به کار گرفتهاند، گفت: آنها تلاش میکنند تا چراغی که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در دنیا روشن کرده را خاموش کنند.
مدير حوزه علميه خواهران استان مازندران پاسداری از کیان اعتقادات و قرآن را از جمله رسالتهای مهم حوزههای علمیه دانست و خاطرنشان کرد: همه تلاش حوزه این است که همه فعالیتهای خود به ویژه در مسائل علمی را به سمت قرآن سوق دهد.
وی با بیان اینکه رسالت حوزههای علمیه عرضه تمدن پویای اسلام به جهانیان است، افزود: امروز دنیا تشنه معارف اهلبیت(ع) است که حوزه علمیه باید این معارف ارزشمند را در جهان نهادینه کند.
حجتالاسلام غفاری در بخش دیگری از سخنان خود راهاندازی مدرسه علمیه در شهر فریدونکنار را ضرورت دانست و گفت: در همه شهرها تعداد زیادی مراکز عالی داریم که تشنه معارف اسلامی هستند، میخواهند به دین حق لبیک بگویند و حقشان است که خیمهای به نام حضرت زهرا(س) داشته باشند./112/