حجتالاسلام علیرضا ناجی، مسئول دبیرخانه کرسیهای نظریهپردازی و آزاداندیشی حوزه علمیه اصفهان در این نشست با اشاره به اینکه این دبیرخانه تحت توجه آیتالله طباطبایینژاد، نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه اصفهان از سال 90 فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: با تشکیل یک شورای مرکزی 9 نفره از نخبگان حوزه علمیه و با عنایت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم شعبه اصفهان و مرکز مدیریت حوزه علمیه استان اصفهان، کار خود را آغاز کرد.
وی با بیان اینکه نخستین کرسی با عنوان پژوهش در حوزه علمیه خردادماه سال 91 برگزار شد، بیان کرد: شیوه کار این دبیرخانه به دو صورت طلبه محور و استادمحور در نظر گرفته شده و طی جلسات مداوم شورای مرکزی دبیرخانه، اساسنامه و آییننامه اجرایی کرسیهای نظریه پردازی، نقد و مناظره این دبیرخانه نیز تدوین شده است.
در ادامه عفت رمضانیان، معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان اصفهان نیز با اشاره به اهمیت برگزاری کرسیهای نقد، مناظره و آزاداندیشی اظهار کرد: حوزههای علمیه به جهت داشتن سابقه مباحثههای علمی دارای فضای مطلوبتری نسبت به سایر مراکز آموزشی برای برگزاری کرسیها هستند.
وی افزود: اخلاق و معنویت حاکم در فضای حوزهها میتواند به ارتقای کیفیت این جلسات و پرهیز از افراط و تفریطهای بی مورد کمک کند.
رمضانیان با بیان اینکه کرسیهای آزاداندیشی در حوزههای علمیه خواهران از سال 92 اجرایی شده است، تصریح کرد: در استان اصفهان تاکنون بیش از 30 کرسی آزاداندیشی برگزار شده است و امیدواریم با همکاری دبیرخانه کرسیهای آزاداندیشی از این پس رشد کمی و کیفی این کرسیها را در حوزههای علمیه خواهران شاهد باشیم./112/