حجتالاسلام سید مهدی ابطحی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان در این همایش گفت: با یک بررسی اجمالی در مییابیم که در جهان اسلام نهادی چون حوزههای علمیه وجود نداشته و یا کمتر داشتهایم که بتواند شخصیتها و علمای برجسته و فاخری را تربیت کند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان ادامه داد: امام راحل به جامعه مدرسین دستور دادند که فضایی برای تحصیل خواهران در حوزههای علمیه ایجاد کنند که با عنایت خداوند این فضا فراهم شد و در ادامه نیز رهبر معظم انقلاب در سال 75 در سفر خود به قم، دستور به گسترش حوزههای علمیه خواهران دادند.
وی با بیان این که در حال حاضر بیش از 470 مدرسه علمیه خواهران در سطح کشور راهاندازی شده است و بیش از 70 هزار طلبه خواهر در سطوح یک تا چهار در این مدارس مشغول تحصیل هستند، گفت: به برکت انقلاب و خون شهدا شاهد رشد و شکوفایی حوزه های علمیه در سطح کشورهستیم و رهبر معظم انقلاب فرمودند «پدیده حوزه های علمیه پدیده عظیم و مبارکی است و برای انقلاب اسلامی آبرو تلقی می شود».
حجت الاسلام ابطحی خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه به جمعیت یک سومی اصفهان نسبت به تهران، 55 مدرسه علمیه خواهران به طور رسمی در این استان وجود دارد که این آمار بیشتر از تهران است.
مدیر حوزه علمیه خواهران اصفهان در ادامه افزود: تدوین برنامه ای جامع برای بصیرت افزایی در حوزههای علمیه یک ضرورت است، ما معتقدیم که دروس بصیرت افزایی باید چون دروس فقه، احکام و اعتقاد تهیه و تدریس شود.
وی با تأکید بر ضرورت بصیرت افزایی جامعه، تصریح کرد: رشد تشیع انگلیسی و فرقههای انحرافی به دلیل بیبصیرتی جامعه است و باید با ارتقاء سطح بصیرت مردم، با انحرافات مقابله کرد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان اصفهان افزود: یکی از بهترین راهکارهای مقابله با هجمههای سنگین دشمن علیه اسلام و مسلمین، مجهز کردن خواهران به علوم دینی، فقه و معارف دینی است./111/